fbpx
Title Image

Om Wunge

Home  /  Om Wunge

Wunge.dk er en lille online webshop med fokus og passion omkring brugskunst til hjemmet.

 

Mit mål er at give den fuldkomne oplevelse for alle mine kunder, som du finder ude i små lokale butikker, blot med komforten af online webhandel. Det skal være trygt og komfortabelt at handle ved Wunge.dk, derfor er vi dansk registreret, intet er gemt og du kan altid kontakte mig på mail.

 

Jeg bestræber mig på at have lidt for enhver smag, derfor er du også meget velkommen til at kontakte mig hvis du har ønsker til produkter som vi ikke har i sortiment. Har du spørgsmål kan du altid sende mig en mail. Jeg glæder mig til at betjene dig!

Mit navn er Maya Wraae – nogen kender mig måske som MissWraae på platformen Youtube, hvor jeg til dagligt deler videoer med alt fra livsstil til gaming.

 

Jeg er en ung kvinde, der bor sammen med min kæreste, som er i samme branche som jeg, og vores lille friske Labrador Nemo.

Wunge.dk er en ide der udspringer sig fra min mors passion for brugskunst, som har smittet af på mig igennem min barndom.

 

Min mor og jeg havde en fælles passion for brugskunst og indretning, og er en stor del af min barndom og minder om min mor. Da hun døde d. 16 maj 2016 af kræft, manglede jeg en del af sig.

 

Jeg husker de gange vi har siddet og snakket om at åben en lille brugskunst butik, hvor min mor kunne sælge hendes lækre kager, og hygge om kunderne, imens jeg sørgede for butikken og fik lov til at gøre det tunge arbejde.

 

Det er min baggrund for min glæde af brugskunst, så derfor håber jeg at i kan finde noget på shoppen som i kan få glæde i.

Hvad siger vores kunder?

Jeg bestilte 3 guld-ananas i forskellige størrelser, de blev hurtigt sendt afsted, og det hele kig nemt. Prisen var også lav i forhold til hvad mad kan forvente af priser på brugskunst.

Rasmus P
Kunde hos Wunge.dk

Wunge er mit ynglings webshop med samme af forskellige brugskunst og gode ideer til gaver. Altid hurtigt levering og god service. Jeg vil handle der igen og igen.

Nadia
Kunde hos Wunge.dk
You don't have permission to register