Title Image

Shop

Home  /  Shop  /  Delikatesser, Køkken  /  Fersken med Bergamotte – Wally And Whiz

Fersken med Bergamotte – Wally And Whiz

DKK59.00 inkl. moms

11 på lager

Antal
Varenummer (SKU): FerskBer Kategorier: ,

Beskrivelse

Fersken smag drysset med Bergamottepulver – 140g gourmet vingummi.

Bergamotte er nok bedst kendt fra smagen af den rolige Earl Grey te. Den sur/søde fersken i kombination med bergamotten er en usædvanlig lækker og nuanceret smagsoplevelse, der vil overraske de fleste.

Kristian fortæller om inspirationen bag: “Når min familie og jeg er ude at rejse, skal vi altid købe en råvare, som vi ikke har prøvet før. Engang faldt valget på bergamotten, og allerede ved udskæringen af den, mindede dens delikate duft af Earl Grey mig om hyggehos mine bedsteforældre, når vi drak te og spillede spil. Senere på ferien havde jeg en skål med udskåretbergamotte og fersken, og i ren nysgerrighed tog jeg begge frugter i munden på én gang. Det smagte fantstisk og heraf opstod en idéen til denne lækresmagsvariant, som tager dig med til sydens sol og varme”.

Ingredienser

Glukose-fruktosesirup, sukker, vand,  majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (sort gulerod, stjerne frugt), kokosolie, bergamotte pulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1432 KJ / 342 kcal
Fedt 0,2g
 – mættede fedtsyre 0,2g
Kulhydrater 83g
 – sukker arter 59g
Protein 0,1g
Salt 0,1g

Yderligere information

Vægt 0.149 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.