Title Image

Shop

Home  /  Shop  /  Borddækning, Børn, Kontorartikler, Køkken  /  Skridsikker underlag – Flere farver – Everleigh & Me Copenhagen

Skridsikker underlag – Flere farver – Everleigh & Me Copenhagen

DKK449.95 inkl. moms

Ryd
Antal
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kan være nogle af varene er i restordre, og derfor være ventetid på disse.

Everleigh & Me er startet af danske Frederikke. Da hun blev mor ledte hun med lys og lygte efter et underlag til højstolen, som hun synes var pænt nok til at have i stuen. Søgnigen var uden held.

Så derfor besluttede hun sig for, at skabe produktet selv. Resultatet er enkelt, praktisk og smukt og allerede en stor succes.

Det bliver ikke meget smukkere end underlagene fra Everleigh & Me. Og historien bag er lige så fin, som underlagene er se-værdige og praktiske. Bag Everleigh & Me står Frederikke, der ledte efter et skridsikkert underlag til højstolen, der var pænt, men ikke fandt det. Så det designede hun selv. Og opdagede at hun ikke var alene om at ønske noget smukt til spisebordets mindste mennesker. Underlagene har alle skridsikker bund, så de ikke så let ryger baglæns, når barnet skubber stolen bagud. De er lavet i højkvalitets og miljøvenligt PVC og de er lette at tørre af og rengøre efter brug. De lever op til alle sikkerheds standarder og er fri for skadelige stoffer såsom BPA og ftalater. De er lette at rulle sammen, når de ikke er i brug.

    • Skridsikker måtte til spisning og leg
    • 105 centimeter i diameter

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

, , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.