Lav en smagfuld, cremet og virkelig lækker tunsalat, meget nemt!
Glæd dine gæster – eller dig selv med lidt hjemmelavet luksus og nyd den som en del af julebordet , put den i en sandwich og brug den som en lynhurtig frokost eller anret den på lidt salat og spis den som forret. Mulighederne er mange! Og den smager skønt.
Tunsalat
Ret Salat
Køkken Dansk
Keyword Salat, Tun, tunsalat
Antal 4 Pers.
Ingredienser
- 2 Dåser tun i vand
- 1 stk lille rødløg
- 2 spsk creme fraiche
- 2 spsk mayonaise
- 1 tsk sennep
- 1 spsk citronsaft
- 1 bundt frisk persille
- 2 spsk kapers
- 1 tsk rødløg salt
- ½ tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
- Dræn tunen for vand og put den i i en skål.
- Hak rødløget fint og put det i skålen med
- tun sammen med de øvrige ingredienser.
- Rør alt godt sammen og smag til; justér evt. med lidt citronsaft og/eller salt og peber.
- Anret i en fin skål og servér.