Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Om Wunge.dk

Header

Du kan skabe magi, du skal bare tro på det.

Hvorfor begynde på denne rejse?

Mit mål er at give den fuldkomne oplevelse for alle mine kunder, som du finder ude i små lokale butikker, blot med komforten af online webhandel. Det skal være trygt og komfortabelt at handle ved Wunge.dk, derfor er vi dansk registreret, intet er gemt og du kan altid kontakte mig på mail.

Jeg bestræber mig på at have lidt for enhver smag, derfor er du også meget velkommen til at kontakte mig hvis du har ønsker til produkter som vi ikke har i sortiment. Har du spørgsmål kan du altid sende mig en mail. Jeg glæder mig til at betjene dig!

Grunden at jeg startede min webshop, startede som en “joke” med min mor. Vi elskede at ose i special butikker, og hyg med indretning, og vi snakkede om at vi en dag, skulle åbne en butik, hvor hun skulle stå i Cafe området. Min mor elskede at bage, og var rigtig god til det. Så kunne jeg gå rundt og hjælpe med alt andet. Først da hun døde til kræft, tog jeg chancen og derfor startede jeg min shop, bygger den stille og roligt op, med det jeg har, og håber en dag at byde dig velkommen til min lille butik.

Personlig betjening

Det er vigtig for mig at give dig en fantastisk oplevelse.

Service

Hjertet det rigtige sted

Skriv og jeg svarer

Skriv til mig, uanset hvad, om det er noget du ikke kan finde, eller har et spørgsmål, så vil jeg prøve at hjælpe dig.

Scroll to Top